OBAVIJEST

20.09.2016 12:17   |   3786 prikaza

OBAVIJEST

Obavještavamo žitelje općine Prozor – Rama da je tijekom prošlog tjedna od strane policijskih snaga Republike Hrvatske zaustavljeno nezakonito krivotvorenje tuđih potpisa na prijavama za glasovanje koje su provodili istaknuti članovi takozvane hrvatske koalicije. , odnosno HDZ BiH Rama, HSP a Rama i RDS-a. Aktivisti, među kojima je bio Ante Pavličević, Ivan Fofić Ćiro, i drugi, pobjegli su nazad u Ramu na pola obavljenog posla.

Poznato nam je i da policija provodi istragu o lažiranim potpisima, jer je potpuno neprihvatljivo da bilo koji pojedinac  može uzeti  200 tuđih kuverti sa glasačkim listićima,  ukrasti njihovo glasačko pravo, lažirati tuđe potpise i poslati glasačke listiće na adresu Središnjeg izbornog povjerenstva.

U Metkoviću se uključila i krim policija te se po kaznenoj prijavi protiv Ante Pavličevića i ostalih provodi obuhvatna istraga. Istragom će biti obuhvaćeni i neki javni bilježnici koji su davali lažne ovlasti.

Prijave su podnesene i istražnim tijelima u BiH.

Tako će na najozbiljniji način biti zaustavljeno sramoćenje Prozora – Rame koje je pokrenuto od imenovanih pojedinaca i njihovih pomagača.

Žitelje naše općine pozivamo da dobro paze na daljnje pokušaje prevaranata koji ne vjeruju u narod i glasove od naroda već samo vjeruju u prijevare.

 

Prozor – Rama, 18.09.2016.                                                     

 HDZ 1990 Prozor – Rama

                                                                                                              


Izborni program 2016. - 2020.g.